Рокли с къс ръкав

Мода

Сред най-популярните дамски дрехи се нареждат роклите и това е напълно заслужено, тъй като те блестят с елегантност, шик и стил. Отлично успяват да подчертаят извивките на женското тяло, като извайват нежно силуета и създават жизнена и красива визия. Идват в много размери, стилове, дизайни и цветове. При тях разнообразието е неизброимо и всяка дама може да намери точно роклята, която пасва на начина ѝ на обличане, на силуета ѝ и на необходимия за дадено събитие стил.

Из това разнообразие се откриват роклите с къс ръкав. Те могат да бъдат и спортно-елегантни, подходящи за ежедневието, и официални за по-изискани събития. Произвеждат се с различна дължина, например къси рокли с къс ръкав. Те са не по-дълги от средата на бедрото. Обикновено прилепват към тялото, подчертавайки силуета. Допълнително може да има вертикални шевове, които още повече извайват фигурата или може да са с яка, била тя полуполо или поло. За допълнителен ефект може да се добави шалче.

Летните модели рокли с къс ръкав са, обикновено, в “жизнерадостни” цветове, които са малко нестандартни, но доста ефектни – например, розово-лилаво, червено-зелено и т.н.

Естествено, този тип рокли се произвеждат и по-дълги. В този случай полата е доста обемна, докато горната част е вталена. Най-често дългите рокли с къс ръкав са снабдени с връзка за стесняване. Или пък могат да бъдат съчетани с метално коланче.

Рокли с къс ръкав могат да бъдат носени дори и през зимата, стига към тях да се добавят плътни чорапи и ръкавели. Така можете да се насладите на любимата си рокля и в по-хладните дни.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  3 насоки за по-изгодно пазаруване на дрехи онлайн

Като цяло, този подвид рокли предлага модели за всякакви поводи – и за излизане с приятели, и за официални вечери. Така че трябва да съобразите избора си със случая, за който купувате роклята. Налични са множество дизайни – някои модели, например, са семпли и едноцветни, но все пак елегантни; други са по-шарени, по-ярки и по-”жизнени”, като са в няколко цвята, на флорални принтове или пък с по-разчупен дизайн.

Все пак, когато избирате рокля с къс ръкав, важно е да се съобразите със силуета на фигурата си, за да можете да намерите точно модела, който най-добре извайва силуета, подчертава силните му страни и прикрива слабостите, създавайки превъзходна визия на елегантност и шик.

Ако търсите български модели рокли с късо ръкавче, може да проверите тук: https://elmaira.bg/jeni/rokli/rokli-s-kus-rukav-i-bez-rakav/ В Елмайра винаги ще откриете нещо подходящо за повод или за ежедневието.

VIPS.bg: Виртуална Информационна Публична Система
Add a comment