shrx
  office@vips.bg      088 999 62 62

Terms and Condition

Home / Terms and Condition

Условия за предоставените услуги. (Online agreement.)

Общи условия за сайта за онлайн бизнес www.vips.bg

Този документ представя Общите условия на договор за покупко-продажба между ВИСЕО ЕООД, който осъществява продажба на стоки от разстояние посредством неговия сайт за онлайн бизнес www.vips.bg , наречен по-долу за краткост “Бизнес каталог” от една страна и потребителят, съгласил се с тези Общи условия, наречен по-долу за краткост “Клиент”, от друга, във връзка закупуването на предлаганите чрез www.vips.bg услуги, както и всички други условия за ползване на услугите, предоставяни чрез сайта www.vips.bg

Регистрация За да поръчате пакет от нашия сайт Вие трябва да се регистрирате с избрано от Вас потребителско име, което е обвързано с адреса на електронна, поща която сте посочили. Чрез избрана от Вас парола за достъп в „профил на клиента” вие имате достъп до цялата въведена от вас информация, както и до направените до момента поръчки.

 

Вие можете да въвеждате нови, да променяте и да разглеждате вече въведените данни, както и да променя паролата си за достъп и да проверявате статуса услугите и дали те са валидни към даден момент. Личните данни които ни предоставяте при регистрацията са необходими за целите на поръчките, доставките и услугите предоставяни от бизнес каталога. Те няма да бъдат предоставяни на трети лица без вашето изрично съгласие.

Покупка на пакет След като въведете потребителското си име и парола Вие имате достъп до формата за извършване на поръчка на пакет. В раздел Потребителски панел  Вие избирате вида и  типа пакет които желаете да закупите. Преди да потвърдите вашата поръчка вие следва да се убедите, че данните ви са коректно попълнени. Всички цени на услуги са посочени в български лева и са с включен ДДС. Посочените в сайта цени са за един пакет за времето, опоменато в секция "пакети".

С натискане на бутона "Потвърди" при оформяне на Вашата регистрация, Вие декларирате, че сте прочели настоящите Общи условия и се съгласявате с тях.

Плащане Начинът на плащане, който в момента предлагаме е чрез банков превод, PayPal, Epay.bg, Еконт  -  наложен платеж. След направата на плащане, то Вашият акаунт би бил активен автоматично от системата.

В случай, че срокът на пакета, който сте избрали е изтекал, то е необходимо да подновите пакета си като извършите повторно плащане.

Съгласно лл. 55 от ЗЗП Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 7 работни дни, считано от датата на заявяване на пакета.

 За контакт с нас: e-mail office@w-seo.com Тел. 0889996262 Адрес на търговски обект : гр. Благоевград, ул. Христо Татарчев

  За контакти
  VIPS.bg

гр. Благоевград, ул. Христо Татарчев

Tel : (088) - 999 62 62
Mail : office@vips.bg
Работно време : 9:30 - 5:30

  Последвайте ни

Следете ни по всяко време в социалните мрежи, благодарение на това ще можете да научавате най-новите и интересни събития, свързани с VIPS.bg.

  Introduction

ВИПС БГ - мощен бизнес каталог, от типа BUSINESS to BUSINESS. Предлага детайлна информация за компании в България и чужбина, фирми, чрез които можете да подобрите бизнес отношенията си, клиентската си база, както и да направите така, че лесно да бъдете разпознаваеми в Интернет пространството.