Семеен фотоалбум

Начало / Семеен фотоалбум
  Thu, Aug 23, 2018     Pavel Iliev  

С развитието на цифровите технологии архивните фотоалбуми останаха на заден план, но това беше абсолютно ненужно.. В края на краищата, какъвто и да е, дигитален архив не може да замени истинските снимки, разказващи  семейната история.

Заедно с приятелите си имате възможност да разгледате хрониката на своя живот или пък да запълните приятно свободното си време.. Такива албуми са нещо прекалено интимно.. В допълнение, една снимка, поставена върху картонени страници, сякаш е жива и може да бъде докосната. За да се превърне семейният ви архив във ваша гордост, ви препоръчваме да се запознаете с някои основни правила.

 

На първо място, струва си да започнем с източниците. Общоприето е, че семейството води отчет за живота си приблизително от сватбата. Би било чудесно обаче да можете да намерите няколко снимки - Ваши и на Вашата половинка - от ранна детска възраст и да ги поставите в албума. Не забравяйте да включите тук снимки от периода на ухажване. Това не само ще запази прекрасния спомен за тези времена, но и ще помогне за разглеждане на връзката по нов начин. Със сигурност ще можете да си спомните  старите чувства.. Освен това децата ви наистина ще се радват да знаят какви са били майка им и баща им преди те самите да се появят на белия свят.. С течение на времето картината на щастливата ви двойка ще бъде шаблон за детето, когато създава свое собствено семейство.

 Опитайте да допълвате албума най-малко веднъж месечно. С помощта на съвременните технологии това няма да е никак трудно.. Това се отнася особено за детските снимки, защото новородените през първата година от живота си растат толкова бързо. Снимайте не само големите събития от живота си, като например посрещането на Новата година , рождените дни, годишнините от сватбата. Правете обикновени снимки в хубавите слънчеви дни, снимайте се на разходка в парка, снимайте първите стъпки на бебето, интереса му към котката или просто доброто му настроение. Не претоварвайте фотоалбума с безброй идентични снимки.. Не бъдете мързеливи и не прехвърляйте задачите си на друг човек. Ако сте започнали хрониката на вашето семейство, трябва да продължите да се занимавате с това. В противен случай албумът ще се превърне в склад на фрагментарни снимки, които нямат нищо общо.. Ако съпругът или порасналото Ви дете също искат да участват в процеса, нека имат свои собствени албуми.. След това ще бъде интересно да сравните вашите виждания за едни и същи събития.

Повярвайте ми, работата ви ще се изплати напълно, когато станете щастливи баба и дядо и откриете вълшебния свят на вашето семейство от първата страница на своя албум. Ако вземете под внимание гореизброените съвети и искате да изберете подходящите фотоалбуми или рамки за вашия празник, магазин за фотоматериали Equipex ще ви предложи най-добрите избори. Заповядайте!

Pavel Iliev
  За контакти
  VIPS.bg

гр. Благоевград, ул. Христо Татарчев

Tel : (088) - 999 62 62
Mail : office@vips.bg
Работно време : 9:30 - 5:30

  Последвайте ни

Следете ни по всяко време в социалните мрежи, благодарение на това ще можете да научавате най-новите и интересни събития, свързани с VIPS.bg.

  За VIPs.bg

ВИПС БГ - мощен бизнес каталог, от типа BUSINESS to BUSINESS. Предлага детайлна информация за компании в България и чужбина, фирми, чрез които можете да подобрите бизнес отношенията си, клиентската си база, както и да направите така, че лесно да бъдете разпознаваеми в Интернет пространството.