Следете Вашата вила, имот с ИП камери

Начало / Следете Вашата вила, имот с ИП камери
  Mon, Jun 18, 2018     Pavel Iliev  

Днес лесно можете да следите състоянието на Вашата вила, на Вашият дом, имот, с помощта на съвременните технологии.

В настоящата статия Ви предлагаме едно ефикасно решение за справяне на проблеми, каквито са: злонамерените лица, аварии, бедствия и други.

И така, ако Вашата вила е далеч от жилището, което обитавате, то спокойно можете да си подсигурите спокойствие, наблюдавайки я чрез ИП камери.

Днес, онлайн се предлагат редица модели IP камери, но някой от основните параметри, които трябва да знаете са:

1. Технология за свързване към Интернет - чрез кабел, или чрез Wi-Fi

2. Разделителна способност, ако търсите фини настройки, висококачествен образ, то естествено ще трябва да се възползвате от по-качествена картина.

3. За въшна, или вътрешна употреба. Камерите за външна употреба се характеризират с това, че имат здрав корпус и не се влиаят от външни метеорологични условия, т.е. без значение дали вали дъжд, градушка, сняг, или просто пече, то те работят.

4. Да ползва ли DVR или ще следи събитието в реално време - това е другият въпрос, който трябва да вземете предвид.

Някой от по-скъпите модели ИП камери разполагат с редица удобства, както и интелигентни функции, като например "зона саботаж", "изчезнал предмет", "пресичане на линия" и други, които могат да са изключително ценни в конкретен случай.

 

Е, няма как да не кажем, че цената на продуктите зависи от функционалността и качеството, но ако желаете да защитите ценен за Вас обект, то ИП камерите не бива да са най-евтин клас, а напротив, желателно е да инвестирате малко по-голяма сума, за да сте по-сигурни във времето.

Pavel Iliev
  За контакти
  VIPS.bg

гр. Благоевград, ул. Христо Татарчев

Tel : (088) - 999 62 62
Mail : office@vips.bg
Работно време : 9:30 - 5:30

  Последвайте ни

Следете ни по всяко време в социалните мрежи, благодарение на това ще можете да научавате най-новите и интересни събития, свързани с VIPS.bg.

  За VIPs.bg

ВИПС БГ - мощен бизнес каталог, от типа BUSINESS to BUSINESS. Предлага детайлна информация за компании в България и чужбина, фирми, чрез които можете да подобрите бизнес отношенията си, клиентската си база, както и да направите така, че лесно да бъдете разпознаваеми в Интернет пространството.