3 насоки за по-изгодно пазаруване на дрехи онлайн

Начало / 3 насоки за по-изгодно пазаруване на дрехи онлайн
  Tue, Mar 27, 2018     Pavel Iliev  

Онлайн търговията с дрехи продължава да се развива с бързи темпове както по света, така и в България. Все по-голям става броят на потребителите, които предпочитат този вид шопинг поради редица причини: бързина, удобство, разнообразие, добро обслужване и не на последно място – изгодни цени. Всичко това се дължи на засилващата се конкуренция, високото качество на предлаганото облекло и модерните технологии. Така получаваме възможност да обзавеждаме подобаващо гардероба си за всеки сезон и повод, без да натоварваме бюджета си. Дори напротив – онлайн шопингът в доста случаи излиза много по-изгодно от традиционното обикаляне по магазините. Нужно е единствено да имаме предвид няколко съвета и насоки, чието следване ще се отрази положително на външния ни вид и портфейла ни.

Възползвайте се от възможността за безплатна доставка

Доставката е един от най-неприятните разходи, който се налага да правим при онлайн пазаруването. На практика, това е цената, която плащаме за удоволствието да разглеждаме дрешки и да се обличаме, без да мърдаме от компютъра. Със сигурност онлайн пазаруването на облекло би било още по-удовлетворително, ако не плащаме нищо за доставка.

Това е напълно възможно, стига да сме достатъчно практични и добре да планираме покупките си. Повечето от добрите онлайн магазини за дрехи винаги дават възможност за получаване на безплатна доставка. Понякога пускат специални промоции, за които трябва да се оглеждаме, а в повечето случаи е нужно просто да достигнем определена сума на поръчката. Това никак не е трудно, ако, например, в началото на лятото се погрижим за летния си аутфит през целия сезон. Ако си вземем наведнъж всички панталонки, рокли, обувки, блузи, потничета и бански, от които ще се нуждаем през горещите дни, едва ли ще ни се наложи да платим доставка. Същия ефект бихме могли да постигнем и като обединяваме поръчките си с тези на приятели или колеги.

Не пропускайте промоциите

Онлайн магазините за мода се славят с интересни и атрактивни промоции по всяко време на годината. Старайте сте да бъдете сред първите научили за всяка оферта, така че да не пропускате да се възползвате от изгодни намаления и други готини предложения. Просто следете сайта, блога, фейсбук страницата и имейл бюлетина на магазина и ще сте достатъчно информирани по всяко време.

Не пренебрегвайте разпродажбите

За разлика от обикновените магазини за облекло, голяма част от онлайн бутиците предлагат десетки и дори стотици модели в разпродажба през цялата година. Хвърляйте от време на време по един поглед на тази специална категория и е много вероятно да си намерите чудесна дрешка в точния за вас размер на по-малко от половин цена!

Pavel Iliev
  За контакти
  VIPS.bg

гр. Благоевград, ул. Христо Татарчев

Tel : (088) - 999 62 62
Mail : office@vips.bg
Работно време : 9:30 - 5:30

  Последвайте ни

Следете ни по всяко време в социалните мрежи, благодарение на това ще можете да научавате най-новите и интересни събития, свързани с VIPS.bg.

  За VIPs.bg

ВИПС БГ - мощен бизнес каталог, от типа BUSINESS to BUSINESS. Предлага детайлна информация за компании в България и чужбина, фирми, чрез които можете да подобрите бизнес отношенията си, клиентската си база, както и да направите така, че лесно да бъдете разпознаваеми в Интернет пространството.