Лаптопи Lenovo

Начало / Лаптопи Lenovo
  Tue, Mar 21, 2017     Pavel Iliev  

Лаптопи Lenovo - характеризирате със здравина, качество, дългогодишно ползване.

Сигурно често коментирате с приятели и близки, какъв лаптоп да изберете, кой е най-здрав, същевременно на разумна цена, както и други подобни.

Ако пък нямате познати, които се занимават с компютри или са в областта на Информационните технологии, често разпитвате служители на големи вериги, предлагащи техника и в повечето случаи им се доверявате.

Според мнение на наши партньори, предлагащи сервизни услуги на  преносими компютри, най-рядко получават в сервизите си лаптопи с марката Леново. Това красноречиво говори, че лаптопи Lenovo са изключително здрави. Без значение за коя серия говорим, като започнем от най-евтиата и стигнем до луксозните и скъпи модели на тази марка.

Съществуват много предимства на лаптопи Леново пред останалите, но цената наистина е превъзходна. 

Ако Ви предстои закупуване на нов преносим компютър, било то по проект за служител, за Вас самият, или за домашно ползване, то задължително трябва да сравните цените в онлайн магазините. Естествено, не бива да пропускате и магазин Пласико Би Джи. Защо Ви казваме всичко това? Защото един и същи модел можете да го откриете с разлика до 100 лева, а защо с тях да не си закупите аксесоари към новата покупка или просто да ги спестите?

Изборът на нов лаптоп зависи от много неща, но основните в България са цената и параметрите. Цената, тъй като често гледаме да икономисаме и да не правим компромис с качеството.

Също така е важно да отбележим, че ако лаптопът има повече периферни устройства, то цената му естествено е в пъти по-висока. Какво точно имаме предвид? Например, ако си закупите лаптоп с Blurey, то цената отива с 200 лева нагоре, ориентировъчно. Също така, ако желаете да закупите лаптоп с мощните процесори Intel Core I7, то цената е отново с около 200 лева над останалите, с друг тип процесори и затова е важно да отделите бюджет, да определите важните задачи, които ще се изпълняват на компютърът и едва тогава да поръчвате.

 

Pavel Iliev
  За контакти
  VIPS.bg

гр. Благоевград, ул. Христо Татарчев

Tel : (088) - 999 62 62
Mail : office@vips.bg
Работно време : 9:30 - 5:30

  Последвайте ни

Следете ни по всяко време в социалните мрежи, благодарение на това ще можете да научавате най-новите и интересни събития, свързани с VIPS.bg.

  За VIPs.bg

ВИПС БГ - мощен бизнес каталог, от типа BUSINESS to BUSINESS. Предлага детайлна информация за компании в България и чужбина, фирми, чрез които можете да подобрите бизнес отношенията си, клиентската си база, както и да направите така, че лесно да бъдете разпознаваеми в Интернет пространството.